GNR redt 4 puppies

Na een melding van een bezorgde burger verplaatsten leden van de militair geschoolde politie, GNR, van het bureau Campo Maior zich naar de plaats waar de dieren werden aangetroffen.

De dakloze puppies waren slechts enkele dagen oud en dakloos, terwijl zij het slechte weer in de open lucht moesten trotseren. Het was duidelijk dat hun overleven op het spel stond.

Na het verlenen van de eerste zorgen zijn de puppies door de GNR overdragen aan de “Associação Amigos dos Animais de Campo Maior” – Vereniging Vrienden van Dieren.

Deze puppies maken nu meer kans om te overleven, omdat het in Portugal ingaande eerder dit jaar is verboden om dieren die “te lang” in een asiel verblijven te doden.

De GNR heeft een proces-verbaal van bevindingen, over dit in de steek laten van hulpbehoevende dieren, opgemaakt en bij het Openbaar Ministerie ingediend.

Lezers van Camperaarskrant.com kunnen deze vereniging ondersteunen om hulpbehoevende dieren te helpen. De facebookpagina van de vrijwilligersvereniging is onder deze link aanklikbaar.