Door politie gezochte Nederlander vermoedelijk in Spanje

De Nationale Politie van Nederland is – zoals zij meldt met spoed – op zoek naar Thomas Antonius Wilhelmus Arnoldus van der Sommen. Zijn roepnaam is Tommy.

Hij is veroordeeld tot 9 jaar cel wegens drugshandel, witwassen en mishandeling. De politie vermoedt dat de voortvluchtige zich ophoudt in Spanje, met name in of rond Barcelona.

Er zijn volgens de politie echter ook signalen dat Tommy zich op zou houden aan de Costa del Sol, in de omgeving van Marbella en Malaga. De politie vermoedt dat Tommy af en toe naar Nederland komt en dan verblijft op onderduikadressen. Waarschijnlijk maakt hij dan gebruik van een schuilnaam.

Hij is 36 jaar, is 1.93 lang, heeft blond haar en was in 2014 al kalend. De foto’s van Tommy zijn al enkele jaren oud; de politie houdt er rekening mee dat hij inmiddels wat kaler of misschien zelfs helemaal kaal is en een ander postuur, mogelijk slanker, kan hebben. Mogelijk maakt hij ook gebruik van een valse identiteit.

Heeft u Tommy van der Sommen gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, meldt u dat dan. Benader hem niet zelf, maar neem wanneer u hem ziet contact op met de politie. Het onderzoeksteam is bereikbaar via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar (+31)79-345 9 876.

Spreekt u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen, dan kunt u bellen met nummer (+31)79-345 8 999.