Der Spiegel heeft bewijs “zwijgcontract” Ronaldo – nog 2 vrouwen

Der Spiegel toont een deel van het contract wat Ronaldo met een jonge vrouw heeft afgesloten, opdat zij geen gewag maakt van het feit dat zij door deze Portugese voetballer gedwongen was tot het hebben van sex op een hotelkamer.

De overeenkomst is ondertekend door de gemachtigde van CR7, zoals hij in de Portugese media wordt genoemd, maar Der Spiegel heeft ook een kopie van de machting die Ronaldo aan deze advocaat heeft afgegeven.

Kleding verdwenen
De verdediging van de vrouw die Cristiano Ronaldo beschuldigde van verkrachting, meldde de verdwijning van de kleding die werd gebruikt in de nacht van het vermeende misbruik, evenals de getuigenis die in 2009 aan de politie werd gegeven.

Advocaat Leslie Stovall, die Kathryn Mayorga verdedigt, zegt dat de vrouw de vorige week een klacht bij de politie heeft ingediend,  omdat haar getuigenis uit 2009 zoek zou zijn geraakt.

Ook Kathryn’s jurk en slips van de nacht van 13 juni 2009, waarvan de vrouw zegt dat ze zich bij de politie meldde toen ze een aanklacht wegens seksueel geweld indiende, blijken te zoek te zijn, aldus het Duitse tijdschrift Der Spiegel.

Nog 2 vrouwen
De advocaat meldt ook dat er nu naar nog 2 vrouwen wordt gezocht, zij zouden op een eerder tijdstip bij de politie aangifte wegens sexueel geweld door Ronaldo hebben gedaan.