ACSI 42-daagse Camper- Caravanreis Marokko overvallen door modderstroom (Update)

Bij de redactie is het als zeer betrouwbaar ingeschat bericht ontvangen dat een gezamenlijke reis, georganiseerd door de drukkerij van campinggidsen, annex reisorganisatie. ACSI, gedurende het afgelopen weekend in het water is gevallen.

Door de nachtelijke stroom van modder en water werden een aantal caravans en campers onherstelbaar beschadigd. Bij enkele caravans stroomde de modder zelfs het leefcompartiment binnen.

Meerdere Nederlandse deelnemers aan de groepsreis blijken ernstig gedupeerd te zijn en worden middels repatriëring door hun verzekeraars terug naar Nederland gehaald.

De overige deelnemers aan deze groepsreis hebben besloten de reis niet voort te zetten en naar Nederland terug te keren.

Met de reisleiding, naar verluidt zijn dat Gerrit & Evelyne Timmer, is nog geen contact te krijgen.

Ook van de ACSI organisatie is geen commentaar te verkrijgen, een woordvoerder van ACSI reageert nog niet op enkele gestelde vragen, waarmee via de media het thuisfront kan worden geïnformeerd.

Upate:
Naar aanleiding van het bovenstaande artikel, geplaatst op 2 oktober om 22.10 uur, heeft het AD de onder deze link staande informatie geplaatst.