Jacht op 55-jarige Jos Brech, moordenaar van Nicky Verstappen

Hij kan in Frankrijk in de bossen van de Vogezen verblijven, maar net zo goed naar andere landen zijn gevlucht, noord-Spanje is ook onherbergzaam, een van zijn kwaliteiten om zich te verbergen en te overleven.

Na zoveel jaren is er een 100% DNA match tussen eigendommen van deze Jos Brech en Nicky Verstappen, het 11 jarige jongetje wat in de nacht van 9 op 10 augustus 1998 verdween en een dag later nabij het kamp dood werd gevonden.

Jos Brech was, toen 35 jaar, actief in de scouting.

De Nationale Politie weet al sinds een goede maand dat de DNA-match 100% is, maar heeft eerst via alle mogelijke andere kanalen geprobeerd deze van de moord verdachte man op te sporen. Nu dat niet is gelukt is alle openheid naar de media gegeven en wordt iedereen gevraagd om naar deze man uit te kijken en bij aantreffen de politie, om het even waar men is, te waarschuwen.