Campagne verlaten dieren: De PSP was daar voor mij !

Zomervakantie is vaak synoniem met het achterlaten van dieren. Dat komt helaas in alle landen van het geciviliseerde Europa voor.

Wanneer de hitte- en het vakantiegevoel in aantocht is, besluiten de eigenaars hun trouwe viervoetige vrienden te verlaten omdat ze geen plek hebben om ze onder te brengen of omdat ze ze gewoon niet willen meenemen.

De waarheid in Portugal is dat het aantal verlaten dieren jaar na jaar blijft stijgen en daarom heeft de politie van openbare veiligheid, de PSP, besloten om een bewustmakingscampagne op Twitter te voeren.

“Na mijn vertrek had ik zo veel pijn dat ik bijna niet eens de auto voelde die me raakte … Toen ik dacht dat mijn einde was gekomen, opende ik mijn ogen en was de PSP daar om voor me te zorgen en mij onder te brengen” , kan op het sociale netwerk worden gelezen.