Lichaam van in Italie vermistte Koen gevonden

Het lichaam van de 17-jarige Koen uit het Utrechtse Soest die aan het Italiaanse Gardameer was vermist, blijkt langs de autoweg in een greppel te zijn gevallen. Vanochtend vroeg is zijn lichaam gevonden.

Hij heeft nog geprobeerd uit de greppel te komen, dit maakt de politie op uit het feit dat er allerlei gebroken takken waren. Uiteindelijk moet hij dan zijn verdronken.

Koen was samen met vrienden onderweg in een bus, de vrienden zijn bij de juiste halte uitgestapt, Koen stapte niet uit, maar heeft nog op de ramen gebonkt om uit te kunnen stappen. Dat moet de reden zijn geweest dat de buschauffeur eerder is gestopt dan bij de volgende officiele halte.

Hierdoor bleef Koen in het donker achter en is hij in de omgekeerde richting gaan lopen om weer bij zijn logiesadres en vrienden te komen. Naar het vermoeden is, is Koen voor zijn veiligheid aan de andere kant van de vangrail gaan lopen, het was donker en regenachtig en op die manier moet hij in de greppen zijn gevallen.

De zoekende politieagenten zijn wel enkele keren langs die locatie gekomen, maar vonden eerst later het lichaam van Koen en in een broekzak zijn identiteitsbewijs.

De Italiaanse politie sluit een misdrijf uit.