Giga Luxe Camperbus voor bijna 1,8 miljoen euro

Een gigantische Amerikaanse camper, op een buschassis, waarvan de prijs meer dan 2,2 miljoen dollar bedraagt, kondigt het superlatieve in camperland  aan. Zijn naam is de Outlaw Coach prevost h3-45.

Deze camperbus heeft alleen maar gigantische afmetingen, superdunne verfijnde uitrusting om het gewicht binnen de perken te houden, maar een decoratie die niet direct van het heden spreekt.

1.787670 Euro …
Dit is de prijs van deze camper, die zelfs in de Verenigde Staten verrast door zijn overdaad aan luxe. De drager van het geheel is een dubbelasser, de Prevost bus van bijna 14 meter lang. De aanwezige apparatuur getuigt van overvloed, maar liefst vier slide-outs, XXL flat screen televisies aan de wanden, wasmachine en droger, power multi-jet douches … niet te vergeten het beleven van de open haard (geen echt vuur, natuurlijk …).

Maar wat het meest verbaast, ten slotte, is de enigszins ongelijke decoratie van dit voertuig. De sfeer in het interieur is door sommige aspecten groots. De perfecte verlichting bij de ingang van het voertuig, de luxe tegels in de douche, de grote gouden patronen op de schuifdeur (achter de bank) of de LED hellingen die elke positie flankeren. Maar imitatie granieten vloer en tafel, de lange bruin-beige sofa, trim trim dat … dat exotische lijkt, dat is nu net wat je niet zou verwachten, in het bijzonder niet als je bijna 1,8 miljoen euro uit wilt geven.