In Portugal verschijnt de Roteiro Campista Gids, editie 2018

Aan het eind van deze maand maat 2018 verschijnt de Portugese gids voor camperaars, caravans, kampeerders en liefhebbers van outdoor-activiteiten. De uitgever laat weten dat de gids aan het eind van maart verkrijgbaar zal zijn bij de internationale winkelketen Decathlon, in veel winkels voor kantoorartikelen en kiosken, door heel Portugal.

Ook op campings en bij campingclubs
De unieke Portugese gids zal rondom de Paasdagen ook op een groot aantal campings in Portugal die de gids, uit service aan hun gasten, aan willen bieden én bij campingclubs verkrijgbaar zijn.

“Wij willen de liefhebbers van het kamperen in Portugal zo volledig mogelijk informeren, inspireren en helpen. Tot onze doelgroep behoren de camperaars, caravanners, en liefhebbers van buitenactiviteiten in het algemeen om hun vakantie te plannen en de kies voor de beste oplossingen die op de markt beschikbaar zijn,” aldus Duarte Freitas namens de uitgever.

Zevenenvijftig jaar de gids voor Portugal
In de 57e editie die dit jaar verschijnt staat alle gewenste informatie over alle campings in Portugal,  en ook over de vele buitenactiviteiten, kampeeruitrusting, caravan en camper, accessoires, tenten, etc.

De gids wordt erkend als een betrouwbare referentie in het kader van het in Portugese reizen om te kamperen met camper, caravan en tent, omdat het complete informatie bevat over alle kleine en grote campingparken in Portugal.

Daarnaast is veel extra informatie opgenomen over de aanvullende accommodaties op de campings, de tarieven, openingstijden en diensten, de toeristische trekpleisters en de regionale gastronomie.

Wegenkaart inbegrepen
De gids bevat een wegenkaart van Portugal met de locatie van de campings en ook de GPS-coördinaten van alle campings worden genoemd.

Het eerste deel van de nieuwe gids is volledig gewijd aan caravans, campers, apparatuur, accessoires en buitenactiviteiten met ongeveer 10 pagina’s aan informatieve reclame-uitingen. De grote internationale merken die op de nationale Portugese markt vertegenwoordigd zijn, worden in de gids genoemd.

Gratis kortingskaart
Ook een kortingskaart – geldig in meer dan 100 campingadressen die in de gids zijn opgenomen, behoort tot wat de kampeer aan zal treffen.