Vliegveld Eindhoven verwerkt meer dan 5,7 miljoen passagiers

Per vlucht werden vanaf het Brabantse vliegveld dit jaar al 10 passagiers meer vervoerd, wat een gemiddelde oplevert van 155 passagiers per toestel. De stijging van meer dan 20% van het aantal passagiers is een mooie opsteker voor de regionale economie.

De vakantieganger vanuit midden-zuid en zuid-Nederland, maar ook vanuit België, die een lowcost vlucht wil boeken en zo fijn een weekje met vakantie naar zuid- of oost Europa wil, kan vaak sneller en gemakkelijker op reis dan via ’s lands grootste luchthaven.

Op Schiphol worden, inclusief de overstappers, op hoogtij dagen wel meer dan 230.000 passagiers bediend.

 

 

Mail uw nieuwstip

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *