Verdere groei lowcost vluchten

 

Het vliegen met de prijsvechters is ongekend populair, deze maatschappijen winnen ook steeds meer terrein.

In het 2e kwartaal vlogen meer dan 20 miljoen reizigers naar- en van Nederland. Turkije is iets gedaald, maar Italië zit stevig in de groei, het toerisme in Spanje profiteert wel het meest van de toename, het er naast liggende Portugal pikt echter ook een fikse graantje mee.

De vluchten naar Portugal, of het nu per Vueling, de Tap of Transavia gaat, blijven heel populair.

Natuurlijk is het aantrekkelijk genoeg om er een weekje tussenuit te kunnen trekken, een goedkope ticket te boeken, per internet al een goedkopere huurauto op de luchthaven van aankomst te reserveren en zo een weekje in een leuk hotelletje op een prettige camping door te brengen. Zo zwaar wegen de tenten tegenwoordig niet meer, die kan dus als handbagage mee, terwijl er ook steeds meer campings zijn waar je een volledig ingerichte tent kunt huren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *