Daar betaoluhwu toch voor…..

 

Als je elke dag 30 seconden gaat douchen, dan zal je raar aangekeken worden maar een vol kwartier is ook weer aan de extreem lange kant. Naar verluidt kan het op de camping nog iets beter, daar komt het voor dat andere gasten een half uur mogen wachten tot iemand uitgesopt en door- en afgespoeld is.

Uit onderzoek blijkt, dat als je het goed bekijkt en gewoon onder de douche gaat met het doel van schoon worden voor ogen, 5 minuten ruim voldoende is om alles grondig af te soppen, schoon te spoelen en de kraan dicht te draaien.

Op de meeste campings die met muntjes werken blijkt dat 4 minuten kopen voldoende is……….. en tsja, zomaar per minuut 12 liter warm water verspillen “omdat het toch gratis is”, dat is ook niet echt de bedoeling.

Men koopt dus geen 2, 3 of 10 muntjes, die 4 minuten zijn dan ineens wél toereikend om je goed te wassen en weer lekker opgefrist de douche uit te stappen.

Dit harde cijfer (een muntje moet je immers betalen) spreekt voor zich, maar anderen zullen daar anders over willen denken.

Die zeggen “daar betaoluhweu toch voor….”

Dat is anders dan vroeger en zo krijg je als camperaar – elke keer – wel steeds meer begrip voor de campingeigenaar die een leuke camping heeft opgezet en zijn tarieven redelijk wil houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *